Dit zegt het sterrenbeeld Steenbok over jou

Blog Dit zegt het sterrenbeeld Steenbok over jou

Gedisciplineerd, verantwoordelijk en geboren tussen 22 december en 20 januari: de Steenbok. Bovendien zijn deze bokken erg ambitieus en willen graag betekenis aan hun leven geven. Ben jij een Steenbok? Lees dan hieronder hoe jij opereert in de liefde, op de werkvloer en wat jouw overige karaktereigenschappen zijn.

In de liefde

Het kan een tijdje duren voordat de Steenbok zijn liefde toont, toch zijn het liefdevolle mensen. Ook is de Steenbok erg jaloers, ook al zal hij dat niet gauw laten merken. De Steenbok is wel goed te vertrouwen, maar zelf heeft de Steenbok weinig vertrouwen in een langdurige relatie. Toch wil de Sterrenbeeld graag voor de relatie gaan als de relatie goed gaat. Daarnaast willen de Steenbokken graag voor jou zorgen: ze willen alles voor hun partner doen.

Op de werkvloer

Dankzij de zelfverzekerdheid en zelfvertrouwen van de Steenbok hebben ze graag de touwtjes in handen. Ze zijn dus ook te vaak te vinden in de leidinggevende functies. Ze zijn betrokken, succesvol en gaan graag op hun doel af. Wel met geduld! Steenbokken hebben over het algemeen alles netjes op orde en staan optimistisch op de werkvloer. De uitspraak ‘mijn wil is wet’ past goed bij de Steenbok: ze overtuigen hun andere collega’s vaak en laten hun mening overheersen.

Overige karaktereigenschappen

Steenbokken worden vaak gezien als kil, maar dit zijn de bokken allesbehalve. Steenbokken doen wel graag alles zelf, wat een reden kan zijn dat dit kille beeld wordt verwekt. Net als op de werkvloer, overheerst hun eigen mening en zijn ze het niet gauw eens met een ander. Dit maakt de Steenbok erg eigenwijs. 

Recente berichten